luni, 26 octombrie 2009

Mărcile Real Hypermarket TIP, BIO, QUALITY, SELECTION

Nu sunt un cumpărător care frecventează Real pentru că unde locuiesc Kaufland, Profi, Cora, Auchan sunt mai la îndemână. Hmmm... Să scriu un articol de promovora despre nişte produse pe care nu le cunosc?   Mai bine să fim sinceri. E un articol scris pentru concursul Superblog 2009 Pcnews totuşi. În general e bine să cunoaştem produsele existente pe piaţă chiar să le încercăm astfel v-om şti dacă ne place sau sunt de fapt calitate. Dacă nu ne place nu mai cumpărăm. Tot aşa de important e cumpărarea produselor naţionale, bineînţeles dacă raportul preţ calitate e avantajos. Real are următoare mărci proprii: produsele cu marca real TIP sunt în 90% de la producători naţionali şi au preţ bun şi calitate bună, produsele BIO includ produse cu producţie biologic 100% fără conservanţi sau modificatori de aromă respectând criteriile EU , marca real QUALITY inlude produse cu calitate şi preţuri mici.
Fostul  Director General real,  Hypermarket Romania Tjeerd Jegen a declara:
"Prin marca real,- Quality dorim sa oferim clientilor nostri un raport foarte avantajos calitate-pret, in comparatie cu produse similare provenite de la producatori renumiti. Pe langa calitatea garantata pe care o ofera, produsele real,- Quality vin si cu preturi foarte competitive. Intr-o prima etapa, o gama de peste 200 de produse real,- Quality a fost adusa pe rafturile magazinelor real,- in ultimele cateva luni.
In perioada urmatoare, vom continua sa extindem sortimentul de marci proprii, ajungând la un total de 2000 de articole, pana la inceputul lui 2012. Pe termen mediu, targetul nostru este ca pana la 20% din vanzarile de produse alimentare sa se realizeze de catre marcile proprii"
"Deocamdata, majoritatea articolelor sunt fabricate in Germania (150), in Romania fiind produse aproximativ 60, insa dorinta noastra este sa ajungem ca majoritatea produselor, daca nu chiar toate, sa fie fabricate in Romania. Dorim aceasta din considerente logistice, ecologice si, desigur, de pret"
Sub marca  real QUALITY găsim băuturi răcoritoare produse de European Drinks, preparate de carne produse în parte mare de Cris-Tim, brânzeturi Delaco şi Five Continents, lapte, cafea, conserve de legume, paste, scutece absorbante pentru bebelusi.  
Marca real SELECTION reprezintă produse cu calitate top cu un preţ bun.
Eu parsonal remarc şi aş încerca produsele BIO.

Un comentariu:

eXTReMe Tracker