marți, 1 decembrie 2009

GDI ( Global Domains International ) hosting, domain şi business, un review onest

Din curiozitate m-am înscris pentru 7 zile trial gratuite într-un sistem MLM numit  GDI  (numele vine nu de la Graphic Device Interface ci de la Global Domain International). Eram curios ce oferă şi mă intrebam ce se poate face cu el. Să vedem cu ce se mânâncă şi ce am aflat. Când te înscrii înregistrezi un domeniu web după alegerea ta sub forma numedomeniu.ws  şi primeşti la dispoziţie un spaţiu web unde poţi să-ţi creezi situl tău după nişte şabloane prestabilite sau poţi să încarci fişierele site-ului prin Ftp. Hostingul costă 10$ pe lună.
Prin înscriere devii afiliat şi prin site-ul tău sau printr-un link de afiliat se pot înregistra alţii. Pentru fiecare afiliat nou înscris de tine sau de afiliaţii tăi câştigi 1$ pe lună până la nivelul 5. Astfel se poate ajunge la o sumă mare de bani.

Dacă eşti înteresat numai de hosting GDI nu este o soluţie bună! Păi de ce? Sub 5$ dolari pe lună poţi să găseşti multe hostinguri de calitate şi chiar poţi să găseşti hostinguri gratuite. Exemple: pentru 4.97$ pe lună la JaguarPc cu spaţiu nelimitat, hosting free de 1GB la hostaider.com şi dacă vrei mai mult plăteşti numai 3.67$ pe lună,  Php şi Mysql fiind inclus în pachet.
Plus Global Domain International nu îţi oferă Php cu Mysql( nici ASP.NET cu MSSQL). În consecinţă nu îţi poţi instala platformele de blogging preferate ca Wordpress. Cu tehnologia recunosc au rămas în urmă.

Întradevăr hostingul e ok pentru cei care vor să-şi creeze situl din fişiere html statice.
Sincer hostigul GDI aka Global Domain International e pentru cei care nu au nici o experienţă în dezvoltarea Web fiind gândit pentru oricine,  pentru publicul larg fără limită de vârstă care îşi pot crea/modifica situl cu ajutorul unui vrăjitor, îşi pot crea conturi de mail sau pot înregistra domenii web .ws .com .net .etc. Pot să zic hostingul GDI e unul de grădiniţă, kindergarten, limitat.
Avantajul e că se adresează tutoror, accentul punânduse pe componenta de afaceri! 

Dacă eşti o persoană cu sau fără tangenţe cu dezvoltarea web poţi să devii afiliat direct la pagina Global Domains International sau dacă consideri că pot să-ţi fiu de ajutor ca îndrumător o  poţi face aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eXTReMe Tracker