marți, 1 decembrie 2009

Anchetă: Banii de pe net

Navigând pe net, citind ziare online sau tipărite ne întâlnim de cei care oferă mirajul baniilor uşor căştigaţi pe net. Puţini sunt care precizează că implică o muncă. Totodată sunt aproape inexistenţi cei care să zică că există eşecuri sau că s-ar putea să câştigi numai mărunţişuri. Cei care eşuază sunt catalogaţi leneşi. Dragi cititori ghiciţi că-n cele mai multe cazuri avem  de a face cu reţele MLM (Multi Level Marketing). Am decis să fac o anchetă, cercetare  obiectivă în legătură cu oferta acestora chiar experimentând pe pielea mea. Lumea le consideră escrocherii, scamatorii pe nedrept sau nu chiar dacă sunt reprezentaţi de companii care funcţionează legal.
Vom începe cu GDI (Global Domain International). Am contactat autorul următorului anunţ din piata-az.ro
Munceste acasa pentru viitorul tau !
Cea mai puternica afacere pe internet a momentului care a cucerit mapamondul! Intra si munceste pentru viitorul tau. Munca ta consta in promovarea companiei prin postarea de anunturi publicitare gratuite pe diverse situri. Incrie-te gratuit si ai 7 zile in care poti incerca aceasta posibilitate. Pentru mai multe detalii accesati afacere-pe-net. ws sau contacti-ma la ID de mess: adi_mik92 sau e-mail.
Judet: Cluj
Oras: Cluj-Napoca
Email: adi_mik92@yahoo.com

Am primit următorul răspuns prompt:
Ce pot sa spun.....Sistemul este foarte simplu. Pentru 10 dolari pe luna (prin care veti beneficia de un site cu care sa va faceti reclama). Aveti nevoie doar de o conectiune la internet, 1/2 ore zilnice pe internet, si multa seriozitate. Concret tot ce va trebui sa faceti este sa postati cat mai multe anunturi pe diferite site-uri si sa inscrieti cat mai multi oameni in aceasta afacere.Practic misiunea dvs este de a aduce cat mai multi oameni care sa se inscrie in GDI(Global Domains International). Se poate ajunge foarte usor la un salar de peste 500 $ pe luna si chiar 1000$ cu ajutorul sistemului pe 5 nivele[daca dvs inscrieti un afiliat(ex:Rares),veti fi platit si pentru afiliatii adusi de afiliatul dvs(in cazul nostru rares)si tot asa pana a al 5-lea nivel. Veti beneficia de ajutor pas cu pas din partea membrilor GDI pentru a reusi. Se vor acorda 7 zile gratis pentru acomodare dupa care va trebui sa platiti cei 10 dolari(=28 RON echivalentu a 2 pizza).Pe langa aceasta activitate noi va vom acorda o solutie prin care veti putea sa va acoperiti partial pentru inceput cei 10 $ platiti la GDI. Acest link va va dovedi castigurile GDI, site-ul constand intr-o Biografie a unui afiliat GDI care pe anul 2007 a avut profit de 2.2 milione de dolari!(http://inpeoplesearch.ws/tissa.htm). Exista si oportunitatea unor BONUSURI.

Munca ta este simpla dar esentiala...
  1. Deschizi calculatorul si trimiti niste anunturi de promovare a site-ului tau.
  2. Primesti din partea echipei un site gata realizat cu instructiuni simple pentru a il modifica/personaliza chiar tu, modele de anunturi si o lista de site-uri de anunturi.
  3. Le raspunzi persoanelor care te contacteaza pentru detalii - cel mai adesea prin mail-uri informative (si in acest caz echipa iti va oferi modele excelente de mail-uri pe care le vei putea folosi)
  4. Cum pe site-ul tau se va gasi link direct de inscriere vei urmari cu satisfactie din contul tau cum downline-ul (reteaua ta de afiliati) va creste continuu !
  5. Vei pastra legatura cu unul sau mai multi oameni din echipa ta (in susul paginii poti gasi datele de contact) si vei primi sfaturi valoroase !
  6. Cu timpul vei oferi tu insuti sfaturi valoroase !
  7. Nu e mult si nu e complicat. Ti se pune la dispozitie tot ce ai nevoie si te vei bucura de un cadru general pozitiv. Implicarea ta este cea care face diferenta din acest punct !

 

În următorul post voi descrie ce am aflat eu personal după ce m-am înscris în GDI la linkul de referinţă dat de autorul anunţului beneficiind de un free trial de 7 zile.  Voi publica şi materiale din "bucătăria" internă GDI.
După înscriere trebuia să inregistrez un domeniu, am ales www.erikvail.ws cu hostingul dat şi pagina default aferentă modificabilă cu un vrăjitor având un link de referal pentru înscrieri.
Pentru înscriere ai nevoie de card de credit sau de debit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eXTReMe Tracker