duminică, 7 august 2011

Invata gratuit turca, maghiara, germana, chineza, franceza, spaniola, olandeza ,greaca, araba, finlandeza, rusa, italiana, engleza

V-am relatat despre cursuri gratuite de limba turca, de limba estoniana si de limba germana. E timpul sa va prezint un site sau grupuri de siteuri de care am dat recent si care sunt intitulate invata gratuit. Ei preciceaza ca materialul adio e gratuit iar trebui platit numai tarifele postale pentru Posta Romana care la ei sunt 19,97 Ron. Dar partea text a cursului audio costa in jur de 9 lei. Intradevar tarifele de la Posta Romana la colete se misca in jur de 10 sau 1,5 Ron iar cei 5 lei ramasi sunt un chilipir mai ales daca cuantificam si costurile de impachetare plus drumul la posta. Bineinteles pentru comerciantul online acesta devine rentabil in cazul unui volum mare de livrare.
Totusi trebuie sa remarc ca e o intrepindere interesanta, un proiect interesant de care am si profitat. Fiind un invatacel la limba turca mi-am comandat lectii audio de limba turca si textul in romana si turca pentru ele. Livrarea sa facut prin Posta Romana din Comuna Floresti, Judetul Cluj intr-un mod rapid si multumitor.
Iar acuma urmeaza lista de siteuri:
www.invata-turca.com
www.invata-maghiara.com
www.invata-germana.com
www.invata-chineza.com
www.franceza-gratuit.com
www.invata-spaniola.com
www.invata-olandeza.com
www.invata-araba.com
www.invata-finlandeza.com
www.invata-rusa.com
www.invata-greaca.com
www.invata-italiana.com
www.engleza-online.com

Important!!!! Ulterior cautand am aflat ca continutul cd-ului poate fi gasit gratuit (descarcat gratuit) pe net la adresa http://www.goethe-verlag.com/book2/RO/index.htm. De exemplu pagina pentru limba turca este http://www.goethe-verlag.com/book2/RO/ROTR/ROTR002.HTM iar lectiile pentru limba turca pot fi dowloadat la adresa http://www.linguafree.com/book2/RO/ROTR/ROTR-all.zip

Deci  nu trebuie sa comandati de la site-urile de mai de sus numai in cazul in care sunteti extrem de comod
si de lenes sau daca nu va descurcati cu downloadul fisierelor! Plus textul din manul e cel de pe site.

Poti sa inveti gratuit toate limbile mentionate pe siteul http://www.goethe-verlag.com/book2/RO/index.htm

Un comentariu:

  1. Multa sanatate si mii de multumiri pentru articol. Tocmai primisem de la ei cursul in limba araba si urma sa-l cumpar si pe cel in limba turca.

    Le-ar trebui o reclamatie facuta.

    RăspundețiȘtergere

eXTReMe Tracker