marți, 10 noiembrie 2009

LYONESS, Bani înapoi la fiecare cumpărătură. Ce părere aveţi?

La prima vedere mi se pare un fel de MLM (Multi Level Marketing). Această oportunitate am întâlnit-o în ziarul clujean de anunţuri Piaţa de la A la Z printr-un anunţ postat, la interesul meu am primit următorul răspuns.

Lyoness este o companie multinationala, cu sediul in Elvetia, care face intermedierea intre un grup mare de cumparatori si comerciantii cu care are incheiate parteneriate. Comerciantii ofera discounturi de 3% - 26%, din care 1% ramane pentru Lyoness (comision de intermediere), iar restul banilor din discount se intorc in grupul de cumparatori care efectueaza cumparaturile, sub forma unor comisioane.
Ca membru Lyoness (este vorba de un simplu card pe care il primesti gratuit) ai reduceri la o multitudine de comercianti de renume. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de discount este sa tragi cardul prin cititorul de card Lyoness instalat la casa de marcat. Totul este informatizat si legat la internet.Atentie! Cardul doar monitorizeaza cumparaturile, nu este un card bancar!
Iata 20 avantaje pentru care merita sa dezvolti aceasta afacere:
1. Primesti bani CASH inapoi de cate ori te duci la cumparaturi – nu puncte, stelute, catelusi etc, ci bani CASH in contul tau de la banca. De exemplu, la o cumparatura medie de 1000 RON pe luna, ti se intorc inapoi cash 10 lei/luna, adica 120/an.
2. Primesti bani CASH de cate ori se duc prietenii tai la cumparaturi (directii tai) - cei care au acest card de la tine sau de la cineva din structura ta. Toata lumea face cumparaturi toata viata. Si toata lumea vrea reduceri si, mai mult, bani inapoi la fiecare cumparatura.
De exemplu, daca ai 10 prieteni care cheltuie 1000 ron, ai 0,5% din aceasta suma, adica 10 X 0,5/100 X 1000 ron = 50 RON/luna pasiv! Evident, poti baga mai mult de 10 cunostinte, iar sumele pe care ei le cheltuie pot fi mai mari. Am dat doar un exemplu generic.
3. Primesti bani CASH de ori de cate ori se duc prietenii prietenilor tai la cumparaturi. De exemplu, daca cei 10 oameni pe care i-ai bagat mai baga inca 50 de oameni in total, tu ai 0,5% si din sumele cheltuite de acesti oameni, care se numesc indirectii tai.
Daca facem un calcul: 50 X 0,5/100 X 1000 ron = 250 RON /luna pasiv!
Partea cu 0,5 % e doar un fragment din afacere. Banii in LYONESS vin din 10 parti !!
4. Ai un singur card de fidelitate - valabil la peste 15.000 de comercianti din Europa (INTERSPORT, PRAKTIKER, KIKA, SHELL, PLUS, BAUMAX, LIDL, AUCHAN, BILLA, OMV ,etc), aproape 1000 in Romania (REAL, DOMO, LUKOIL, ROMPETROL, PRAKTIKER, HERVIS, HOUSE OF ART, LEVI`S, NALCO, AMALTEA, TEIA, etc.)
5. Inscrierea este gratuita – toate costurile legate de imprimarea si expedierea cardului si materialelor de prezentare sunt suportate de Lyoness si de sponsor (de cel care te inscrie).  Daca nu ai incredere, poti merge la magazinul Central, la ultimul etaj la raionul House of Art, si uite-te pe casa de marcat, sa vezi sigla Lyoness. Poti sa si intrebi vanzatoarele daca e adevarat ca poti cumpara folosind cardul. Acelasi lucru poti sa-l faci si la alti comercianti in sistem, de exemplu de la orice magazin DOMO, PRAKTIKER, REAL, etc.
6. Sistemul se bazeaza pe produse uzuale – nu doar pe produse de care ai nevoie, dar exact pe produsele pe care oricum le cumparai si pana acum si le vei cumpara si de acum inainte, si exact din magazinele la care poate ai mers si pana acum, dar nu stiai ca poti cumpara mai ieftin. Nu trebuie sa convingi pe nimeni ca tu ai cei mai buni detergenti sau cele mai bune vitamine. Cumperi exact produsul (si marca, evident) care iti place tie.
7. In Lyoness nimic nu este obligatoriu – nu esti obligat sa inscrii alti oameni, nu esti obligat sa cumperi pachete de start cu produse, mostre, cataloage, nu esti obligat sa cumperi lunar de o anumita suma, grupul tau de cumparatori nu trebuie sa realizeze lunar un anumit rulaj [oricat ar fi rulajul personal sau cel de grup, chiar zero, NU decazi din drepturi si beneficiezi de TOATE comisoanele, chiar daca, de exemplu, cateva luni nu ai putut folosi sistemul]. Din zece comisioane in Lyoness, exista unul singur unde exista mai multe restrictii, dar acesta se adreseaza doar celor care vor sa traiasca exclusiv din Lyoness pe viata, facand asta ca pe un job sau o afacere full time.
8. Prezentarile sunt gratuite – in principalele orase se tin prezentari saptamanale (numite Business Info), unde nu plateste nimeni nimic.
9. Sistemul de educare NU este obligatoriu – nu exista casete, CD-uri, carti etc. Poti sa participi la seminarii de pregatire, dar nu este obligatoriu.
10. Afacerea are un dinamism si un potential extraordinar – deocamdata sunt deschise doar 11 tari, pana la sfarsitul anului vor fi 18. Pana in 2012 vor fi deschise toate tarile din Europa si urmeaza inca tari precum SUA, Rusia, Ukraina, China, India, Brazilia, Japonia etc.
11. Incasezi comisioane si din upline – nu exista nici un alt sistem unde sa castigi bani de pe urma celor care te-au inscris pe tine. In Lyoness asa se intampla.
12. Incasezi comisioane si din crossline – de pe urma unor persoane pe care poate nici nu le cunosti si pe care nu le-ai inscris tu
13. Castigi bani din intregul lifeline (downline) – nu conteaza cate niveluri si cati oameni sunt inscrisi sub mine in structura, castig din intreaga structura, nu doar din primele 2-3-6 nivele sau generatii.
14. Incasezi o parte din cumparaturile realizate de toti membri Lyoness – momentan sunt 550.000 membri Lyoness in intreaga europa (maine vor fi 5.500.000, poimaine 55.000.000, la nivel global). Exista un sistem de profit share prin care beneficiezi de pe urma cumparaturilor celor din alte tari, fara sa ai vreo legatura cu acestia.
15. Liderii NU sunt adulati – poti oricand sa te duci la oricare din liderii din Romania sau chiar din Europa, sa vorbesti cu ei, sa ii intrebi orice, sa le spui orice. Nu se creaza relatii artificiale si false, toti sunt naturali si discuta oricand cu oricine, de pe acelasi nivel, fara aere.
16 Este singurul sistem care genereaza cu adevarat venituri pasive – o data structura formata, incasezi bani pe viata, chiar daca nu te mai ocupi deloc.
17. Castigi procente de pe urma comisioanelor oamenilor tai pe doua nivele in downlife. (18.75% , respectiv 6.25 %). Deci merita sa ai cel putin 10 oameni inscrisi de tine. Cei 10 daca mai inscriu 50 ? 
18. Ai posibilitatea doar sa investesti, fara sa inscrii pe nimeni – in Lyoness exista posibilitatea sa `cumperi` retele de cumparatori, din Romania si din alte tari. Este o oportunitate extraordinara pentru cei care au bani de investit, dar nu au timp sa formeze structura. Pentru cei care nu au bani de investit, implicarea aduce rezultate la fel de bune!
19. Poti face contracte cu firme existente pe piata, care sunt interesate sa aibe clienti mai multi. (Un patron destept are deschidere spre asa ceva). Asta este o alta parte a afacerii, pe care o poti dezvolta, cu beneficii directe.
20. Lucrezi cand ai chef si cat ai chef. Evident, rezultatele sunt proportionale cu munca si cu gradul de implicare. Comisioanele de 1% si 0,5% sunt doar inceputul afacerii. In afara de asta, exista nivele de cariera, pozitii, procent din rulajul national, procent din rulajul european, businessbonus, premium ranking. Toate astea se pot atinge cu implicare si munca atat cat iti permite timpul, si pot aduce venituri pasive de mii de euro. Trebuie doar sa crezi si sa ai mintea deschisa spre asa ceva.

Nu e o teapa, nu e o smecherie, nu ai nici o obligatie, nu semnezi nici un contract, nu dai nici o semnatura, nu trebuie sa vinzi nimic, si nici nu cumperi nimic.
Daca te intereseaza si crezi ca poti dezvolta afacerea, putem continua discutia.

www.lyoness.ro  Pe site nu este expusa afacerea. Doar partea cu 0,5 %.

Dragi cititori ce experienţă aveţi cu Lyoness? Pe site între parteneri apar companii ca REAL, LUKOIL, PRAKTIKER, BILLA, OMW, BAUMAX, DOMO, MAESTRO

8 comentarii:

  1. cea mai buna afacere care exista in Network marketing

    RăspundețiȘtergere
  2. Crede-ma ca e tare. E mai interesant ca orice alta afacere de genu, pentru simplul fapt ca nu vinzi nimic, ci le oferi prietenilor discount la cumparaturile pe care ei oricum si le fac. E chiar fain. Detii o informatie importanta, o dai mai departe, iar lyoness te rasplateste pt reclama care o faci. Contacteaza-l pe ala care ti-a zis de Lyoness, si intra in sistem!!

    RăspundețiȘtergere
  3. E IN PWLA, E GEN CARITAS, CAUTATI CE INSEAMNA MLM

    RăspundețiȘtergere
  4. nu castigi nimic pt. ca toate magazinele care au aderat la lyoness au preturi mai mari ca celelalte magazine si daca tragi linie poti sa vezi ca chiar ai pirdut niste bani si le umfli punga baietilor destepti cat si magazinelor care au adaosuri comerciale astronomice.din pacate pe lumea asta nu exista ieftin si bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. caritas nu e mlm e teapa , mlm e onest si intotdeauna va fi !


    gresiti amarnic daca credeti ca e acelasi lucru .

    in plus unde ati vazut ca caritas incheia contracte cu omv petron carrefour , vodafone si multe altele ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonimilor cu "e in pwla...." si cu "nu castigi nimic pt. ca..." : sunteti praf! Cheltuiti bani prin magazine si nu v-ar placea sa primiti o parte din ei inapoi din cate inteleg. Si nici conceptul de MLM nu-l intelegeti, atata timp cat faci asocierea cu CARITAS-u'. Iar diferenta dintre un MLM clasic si MLM-u' Lyoness ar fi cum ca in Lyoness nu vinzi nimic (nici macar vise cum au incercat sa vanda tzeparii CARITAS si DELPHIN). Doar profiti de reduceri. Care-i nemultumirea?

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru a spulbera contraversele create de afacerile tip MLM trebuie sa-l citez pe Donald Trump. Invitat fiind la un talk show, a fost intrebat ce ar face daca ar trebui sa o ia de la zero si sa castige bani pe masura efortului. Raspunsul sau a fost scurt si concis: "M-as afilia la un MLM de succes." Evident, audienta a inceput sa huiduie si sa vocifereze. Drept pentru care a continuat: "Si iata, de aceea eu stau aici iar voi in sala". Majoritatea MLM vand diverse produse, insa Lyoness nu vinde nimic. Doar pune in legatura clientii cu diversi comercianti. Daca ne uitam la cei ce au semnat contractele cu Lyoness, veti vedea ca sunt niste nume mari pe piata. Oare credeti ca de ex franciza Burger King ar semna un contract daca nu ar avea avantaje financiare? Care sunt avantajele firmelor? FIDELIZAREA clientilor, iar pentru asta sunt dispusi sa cedeze un comision!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe site-ul http://www.afacerimlm.info/ sunt mai multe articole despre afacerea Lyoness cu care tind sa fiu de acord.
    A castigat cineva bani de la Lyoness ? Daca da, ce suma a cheltuit pentru cumparaturi, in cat timp a facut respectivele cumparaturi si cati bani a incasat de la Lyoness ?

    RăspundețiȘtergere

eXTReMe Tracker